No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

CLOAKING

 • 2017
  szept
  19
   
 • 2017
  máj
  27
   
 • 2017
  máj
  27
   
 • 2017
  márc
  28

  MEGJELENT NAGYLEMEZÜNK!

  Forog album borito

  Rendelnél? Ha a válasz igen, keress minket az alábbi elérhetőségen, vagy Facebook-on:

  Dickmann Roland: koncertszervező
  email: dickmannroland@gmail.com
  tel.: +36-30-859-7267

  https://www.facebook.com/VANzenekar/

   
 • 2014
  febr
  13

  V. Kuttya Fesztivál - Képek

  Sziasztok!

  Galériánk frissült az V. Kuttya Fesztiválon készült koncert fotókkal.

  Köszönet értük Konyha Miklósnak, nagyszerűek lettek!

   
 • 2014
  jan
  16

  Egy év ismét eltelt

  Hölgyeim és Uraim!

  Egy év ismét eltelt, és a VAN zenekar se állt meg a változás útján! Egyéb elfoglaltságai miatt sajnos Évi már nem tudta vállalni a zenekar énekesi posztját, így új énekes után kellett néznünk, és meg is találtuk Tóth Emese személyében, akit pénteken a Kuttya Feszten és szombaton Nagyváradon is már természetesen hallani fogtok!

  S így már nincs más hátra, mint hogy sok sikert kívánjunk Évinek, és köszöntsük Emesét!

  ui.: Természetesen nektek pedig nincs más dolgotok, mint készülni a koncertekre!

   
 • 2013
  ápr
  16

  Újra koncertezünk!

  Hosszas szünet után ismét gőzerővel térünk vissza a zenei körforgásba és megújult energiával - valamint dobossal - nyitjuk meg a 2013-as szezont.
  A zenekar hűséges rajongóinak köszönjük a sok támogatást, a jövendőbeli VAN-imádókat pedig szeretettel várjuk a koncertjeinken!

  Üdv Mindenkinek: VAN zenekar

   
 • 2012
  júl
  05

  Van-koncert, Mikepércs

  Sziasztok!

  Mindenkit szeretettel várunk a VAN zenekar következő koncertjére Mikepércsre. Az est fényét tovább emeli a végtelen magasságokba a Csík zenekar!

  Üdv: VAN

   
 • 2011
  okt
  19

  Nyári koncertek képei

  Sziasztok!
  Felkerültek a nyári koncertek képei. Jó nézegetést!

   
 • 2011
  okt
  14

  Megújulás

  Kedves Rajongók!

  A VAN zenekar az utóbbi időben igen viharos időszakot élt meg, de mint minden változás, ez a folyamat magában hordozza a megújulás lehetőségét. A 2011. október 21-én tartandó koncertünket ennek a szellemében fogjuk megtartani a Romkertben, melyre sok szeretettel várunk mindenkit. Az est fényét emeli továbbá a vendégzenekar, a Fusion Star. Találkozunk pénteken!

   
 • 2011
  jún
  21

  Újra VAN!

  Sziasztok!

  Kisebb szünet után újra színpadon a VAN zenekar, és nem is akármilyen rendezvényen térhetünk vissza a véráramba, mint a Debrecenben megrendezésre kerülő CAMPUS FESZTIVÁLON. Mindenkit sok szeretettel várunk július 23-án, szombaton a Debrecen színpadon 16:30-tól. A koncerten bemutatkozik új énekesünk, új gitárosunk, sőt, egy eddig nem hallható középkori hangszer is megjelenik a produkció során. Mindenkit sok szeretettel várunk!

   
 • 2011
  márc
  02

  Folkbeats videók!

  Sziasztok!

  A videók közé felkerültek a Folkbeats tehetségkutatón készült anyagok. Jó szórakozást mindenkinek! Sajnos a zenekar nem jutott tovább. Mindenkinek köszönjük a szavazatokat!

  Üdvözlettel: VAN

   
 • 2011
  febr
  21

  Folkbeats

  Sziasztok!

  A Folkbeats múlt hétvégi eseményét követően nem csak a helyi zsűri szavazatai, de a közönség szavazatai is számítanak. Aki úgy érzi, szavazatával szívesen támogatná a zenekart, az megteheti itt: SZAVAZÁS

  Köszönjük mindenkinek! VAN!

   
 • 2011
  jan
  19

  Folkbeats és a VAN!

  Örömteli hír a zenekar életéből, hogy a Folkbeats világzenei tehetségkutatón beválogattak minket az első fordulóba, ahol 15 zenekar között mutathatjuk meg magunkat. A port.hu-n indított szavazás egyenlőre lezárul, de később újra fog indulni a tehetségkutató különböző fordulóiban. Az eddigi szavazatokat nagyon szépen köszönjük, igyekszünk élni a bizalmatokkal. Az első forduló fellépésére február 19-én kora délután kerül sor Budapesten. Amint tudunk további részleteket, természetesen közzétesszük. Minden jót!

   
 • 2010
  dec
  14

  Folkbeats tehetségkutató

  Sziasztok!

  Tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a VAN indult a Folkbeats világzenei tehetségkutatón. A részletekről tájékozódhattok a Folkbeats honlapján, illetve kedvetek szerint szavazhattok az együttesre a www.port.hu weboldal "zene" fülön található linken, vagy közvetlenül itt: SZAVAZÁS.

  További minden jót: VAN zenekar!

   

   
 • 2010
  okt
  22

  Egy időszak lezárult...

  A zenekar életében lezárult egy időszak, melynek eredményeképpen Karosi Rolanddal elválnak útjaink. A zenekar tagjaként sokat lendített a zenekar szekerén, amit ezúton is köszönünk neki. Sok sikert kívánunk a további pályafutása tekintetében! Roli, Isten áldjon...

   
 • 2010
  szept
  09

  Elmarad a szeptember 11-ikén tervezett nyíregyházi koncertünk

  Sziasztok! Sajnos a várható viharos időjárás következtében a szombatra tervezett nyíregyházi koncert elmarad. Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk. Vigasztalódást a vasárnapi Magyar Dal napján találhattok, ami nagyon jó bulinak ígérkezik.

   
 • 2010
  aug
  30

  Magyar Dal Napja

  Sziasztok!
  Az a megtiszteltetés érte a VAN-t, hogy a magyar Dal napja rendezvény keretében több debreceni zenekarral együtt ünnepelhetjük a "magyar dalt", illetve tiszteleghetünk a hagyományok előtt. A műsor keretében hallhatóak lesznek régebbi dalaink is, valamint készülünk újdonságokkal is, de ez legyen inkább meglepetés...

  A program


   
 • 2010
  aug
  11

  Siker a "Zenei" projekt 2010 pályázaton

  Örömmel értesítünk Titeket, hogy a VAN zenekar részt vett a "Zenei" projekt 2010 pályázaton (www.art-mobil.hu), ahol bejutott a 6 legjobbnak ítélt zenekar közé. A gála 2010. augusztus 22-én 14:00 óra és 15:30 között lesz Budapesten az alsó rakparton. Az MTV rögzíti és októberben kerül majd adásba a gáláról készített műsor. Két dalra, köztük a VAN zenekar Andalúziai egér című dalára, tánckoreográfia is készül majd. A táncot az Everdance produkcióból Kovács Péter koreografálja.

   
 • 2010
  aug
  10

  Újra a NEO rádióban a VAN zenekar

  Az egérke újra berágta magát a NEO fm-be. A VAN zenekar ismételten bekerült Lali király műsorába, ahol augusztus 15-kén, vasárnap 18:00 és 20:00 óra között 10 zenekar méri majd össze magát egymással. A közönség sms-ben szavazhat kedvenc előadójára a 06 (20) 558 9940-es számon.

   
 • 2010
  aug
  03

  Csődbe ment a VIV fesztivál - elmarad a VAN koncert

  Sajnálatos módon, a szervezők minden igyekezete ellenére szponzorációs okok miatt a fesztivál, így a VAN zenekar fellépése is elmarad. Reméljük, jövőre sikerül összehozni ezt a remeknek ígérkező fesztivált.

   
 • 2010
  júl
  27

  Nyár VAN – élménybeszámoló

  Sziasztok! Az alábbi élménybeszámoló a zenekar nyári koncertjeinek élményeit foglalja össze

  tovább..
   
 • 2010
  jún
  01

  VAN a Neo FM-ben

  Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a VAN zenekar bekerült a Neo FM június 6-i Lali király műsorába, ahol vasárnap 18:00 és 20:00 óra között 10 zenekar méri majd össze magát egymással. A közönség sms-ben szavazhat kedvenc előadójára a 06 (20) 558 9940-es számon.

   
 • 2010
  máj
  16

  Lemezkritika

  Megjelent egy lemezkritika a 2009-es demóanyagunkról a folkowa.art.pl internetes oldalon. A cikk a következő linken lengyelül olvasható: VAN (Demo 2009)

   
 • 2010
  márc
  23

  SZÜLINAPI KONCERT

  2 éves a VAN zenekar!!!

  Mindenkit sok szeretettel várunk a Perényi 1-ben megrendezendő szülinapi koncertünkre 2010. április 9-én. Az estén vendégként lép fel a Honolulu Stars és a Folk Error, illetve közreműködnek majd remek vendégzenészek! A koncertre ellátogató vendégeink részére számos meglepetéssel készülünk... Találkozunk a Perényiben! Gyertek, gyertek!

   
 • 2010
  febr
  25

  Elkészültek az új VAN-dalok

  Elkészültek a TLS hangstúdióban rögzített dalaink. A honlapra felkerült új dalok a következőek: Intro, Csatadal, Szelek szárnyán, Szellem, Techno. A lejátszóban megtaláljátok őket. Hallgassátok sok szeretettel!

   
 • 2010
  febr
  10

  Stúdió, új dal

  Végre teljesen a végére értünk a stúdiós munkáknak. Ízelítőnek hallgassátok meg az egyik új dalunkat, ami már megtalálható a zenelejátszóban. A címe: Szelek szárnyán.. :)

   
 • 2010
  jan
  21

  Andalúziai egér - animált videóklipp

  Készült egy animált videoklip az Andalúziai egér dalunkra.
  A Videó menüpont alatt találhatjátok. Az animáció az Egér a Marson című rajzfilmből lett szerkesztve és összevágva (szerzők: Gabi Kubach, Peter F. Bringmann). Fogadjátok sok szeretettel!!! :)

   
 • 2010
  jan
  16

  A vadonatúj honlapunk

  Beindult a vadonatúj 3 nyelvű honlapunk. Jelenleg teszteljük, szépítgetjük, csiszolgatjuk. Arra kérünk, hogy véleményezzétek! Ha van ötletetek, akkor szóljatok hozzá a fórumban, vagy írjatok bátran a zenekarnak e-mailben. Köszönjük és reméljük, hogy elnyeri tetszéseteket!
  VAN

   
 • 2010
  jan
  03

  Boldog Új Évet

  Hosszú várakozás után újra itt vagyunk! A dobosunk 2 hónapos távolléte alatt 3 új dalt született, amit hamarosan be is mutatunk majd nektek. Üdvözlünk újra itthon Andris és Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet kívánunk! :)

   
 • 2009
  okt
  15

  Interjú a VAN zenekarral

  Készült a zenekarról egy interjú az egyik debreceni koncertünk után. A következ? linken olvashatjátok:

  tovább..
   
 • 2009
  szept
  24

  Gönci koncertidő változás

  Jeleznénk mindenkinek, hogy a gönci koncertünk szombaton, azaz 26-án kerül megrendezésre. A honlapon eddig 25 szerepelt, így korrigáltuk itt is.

   
 • 2009
  szept
  14

  Lassan befejeződnek a stúdió felvételek

  Végéhez közeledik a stúdiózás, melynek eredményeképpen rögzítésre kerül 6 dal. A héten befejeződnek a felvételek, így az elkövetkező 1-2 hónapban reményeink szerint már mindenki hallhatja az új CD-t. Természetesen dolgozunk az új dalokon is, remélhetőleg mihamarabb készen lesznek azok is. Jövő héten 3 alkalommal is találkozni fogunk, mindenkit sok szeretettel várunk.

   
 • 2009
  aug
  18

  Elmarad a Pusztafeszt-es koncertünk

  Sajnálattal értesültünk arról, hogy az augusztus 19-re meghirdetett Puszta Fesztivál szervezési okok miatt elmarad. Azért bízunk abban, hogy lesz még lehetőségünk a szervezőkkel a jövőben együtt dolgozni.

   
 • 2009
  aug
  04

  Fotók, stúdió

  Úgy gondoltuk, hogy amíg az új honlapunk megérkezik, nem hagyunk Titeket aktuális történések nélkül. Újabb fotók kerültek fel a honlapra, illetve augusztus végén befejezzük a stúdiófelvételeket. Reméljük szeptemberben már a fületekben szól az újabb VAN zene. :)

   
 • 2009
  jún
  26

  Stúdióba vonul a VAN

  Örömteli hír a zenekar életében, hogy a Mustárházban megnyert tehetségkutató következtében júliusban stúdióba vonulunk, és rögzítjük azokat a dalokat, melyek CD formában meg is jelennek majd. Reméljük, tetszeni fognak az újonnan hallható dalok is.

   
 • 2009
  máj
  18

  Megnyertük a nyíregyházi Mustárházban tartott tehetségkutatót!!!

  Sziasztok! A VAN zenekar május 16-án, szombaton Nyíregyházán megnyerte a Mustárházban tartott tehetségkutatót! Szeretnénk megköszönni az eddigi támogatásotokat, a szervezőknek a lehetőséget, a zsűrinek a döntését! Mindenkit szeretettel várunk továbbá május 23-án, szombaton 18:00-órától a Kossuth Térre Debrecenben, ahol a Folk Error, Van, illetve a Bikini ad koncertet!!!!!

   
 • 2009
  máj
  13

  Koncertek és új dalok

  Szép napot mindenkinek! Újabb koncertek jönnek, ezúttal 2-szer is találkozunk veletek a héten (Abaújszántó, Nyíregyháza), de további fellépések is szervezés alatt állnak. Új dalok is születőben vannak, így a repertoár is bővül.

   
 • 2009
  ápr
  09

  Dalhallgatás

  A honlap folyamatos frissítés alatt van. Egy normális kivitelű lejátszót és egy fórumot hozunk létre a közeljövőben. Addig is hallgassátok néhány dalunkat a http://www.myspace.com/vanzenekar honlapon.

   
 • 2009
  márc
  25

  Honlapfejlesztések

  Kedves Látogatók! Az utóbbi időben sok minden fejlődött a honlapunkon. Létrehoztunk egy angol oldalt, melynek feltöltése folyamatos. A diszkográfiában található dalokat immár nem kell letölteni a lejátszáshoz, hanem egy lejátszó segítségével közvetlenül a honlapunkon meg lehet őket hallgatni. A fotók menü is egy kis modernizáción esett át, ráadásul felkerültek az Új Inkognitóban tartott koncert képei is! A honlappal kapcsolatosan további fejlesztéseket is tervezünk, de ezt most még nem áruljuk el...További szép napot mindenkinek: VAN zenekar

   
 • 2009
  márc
  09

  Dalszövegek

  Felkerültek a honlapra a dalok szövegei, melyeket a diszkográfia menüpontban érhettek el. Mindenkinek jó olvasgatást, dúdolgatást, énekelgetést kívánunk!

   
 • 2009
  márc
  06

  Elkészült az új demónk

  VAN zene után érdeklődők! Tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült az új CD, melyen már Karosi Roli közreműködését hallhatjátok. A számok felkerültek a honlapra is, töltsétek és hallgassátok, de immár nem csak 3, hanem 5 szám letöltésére van lehetőségetek. Természetesen a koncertek is folytatódnak, legközelebb március 13-án találkozunk. Részletek a koncertek menüben.

   
 • 2009
  jan
  29

  aktíVAN

  Kedves Mindenki! Eljött a 2009-es esztendő, ami a zenekar életében is igen aktívan indul. Készül az új hanganyag, készülnek az új számok, beindulnak a koncertek, ahová természetesen mindenkit szeretettel várunk. 2009 első állomása az Orange Club. A fellépések időpontjait keressétek a Koncertek menüpont alatt. Reméljük sokszor találkozunk majd!

   
 • 2009
  jan
  23

  Aktualizáljuk a demónkat

  A korábbi tagcserét követően úgy döntött a zenekar, hogy a CD anyagát aktualizálja, így februárt követően már Karosi Rolandot hallhatjátok a CD-n és a honlapról letölthető dalokban énekelni és gitározni.

   
 • 2008
  nov
  11

  Karosi Roland, a VAN új énekes-gitárosa

  Az igen aktív tavaszunk után a zenekar tagcseréken esett át, aminek következménye, hogy ősszel nem igazán találkozhattatok velünk. EDDIG!!! Megtaláltuk ugyanis Karosi Roland személyében azt az énekes gitárost, akivel a jövőben el tudjuk képzelni a közös munkát. Ennek első nagy lépései lesznek a december 4-én és 6-án tartandó koncertek, melyekre sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. A "koncertek" menüpont alatt találjátok a helyszínt és az időpontot.

   
 • 2008
  máj
  27

  Interjú - Már létezik a VAN

  Már létezik a VAN

  tovább..